Totaalaanpak staat centraal

De totaalbenadering van de patiënt en de vroege reactivering via een medische, functionele hersteltraining staan in Groepspraktijk OK centraal.

Onze filosofie

De totaalbenadering van de patiënt en de vroege reactivering via een medische, functionele hersteltraining staan in Groepspraktijk OK centraal.

Hierbij biedt OK de patiënten actuele, kwalitatieve en complementaire therapieconcepten aan.

Geschoolde therapeuten die zich verder gespecialiseerd hebben staan voor u klaar: Ofwel om de vraag naar één specifieke behandelingsmethode te beantwoorden, ofwel om u te begeleiden in een op maat gemaakt behandelingsconcept. Kom meer te weten over onze therapieën.

Zowel voor conservatieve kinesitherapie als voor pré -en postoperatieve kinesitherapie, maar ook voor preventieve kinesitherapie kan u bij ons terecht en gebruiken wij gespecialiseerde technieken.

Tijdens het revalidatietraject wordt in onderling overleg met de therapeuten elke patient besproken en wordt met uw feedback rekening gehouden. De rode draad in de aangeboden diensten zijn professionalisme en doorgedreven specialisatie.

Alle diensten worden derhalve enkel aangeboden op afspraak, om optimale persoonlijke begeleiding mogelijk te maken.

Wie zijn we?

Groepspraktijk OK is een team van geschoolde therapeuten. Wij brengen vanuit onze ruime praktijkervaring en vanuit kwaliteitsvolle theoretische en praktische vervolgopleidingen een kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg.

DSC_0028

Joris Diependaele

brecht

Brecht Vermassen

matthias

Matthias Coulier

DSC_0959a

Jules De Cooman

DSC_0956a

Zana Morre

OK is een groepspraktijk voor gespecialiseerde kinesitherapie en osteopathie, gelegen in hartje Zottegem. OK biedt patiënten actuele, kwalitatieve en complementaire therapieën aan.