Nieuwe website GroepspraktijkOK

Als gezondheidsmedewerkers en paramedici hebben wij een voorbeeldfunctie. Daarom besloten wij in onderling overleg, met alle therapeuten van de praktijk, om jouw behandelingen tijdig te onderbreken. Deze tijdelijke sluiting van de praktijk was voor ons een uiterst moeilijke en hartverscheurende keuze. Vanuit onze verantwoordelijkheid als zorgverlener gaven wij zo gehoor aan de voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19 – beter gekend als het Coronavirus – die de Overheid vooropstelde.

De extra vrije tijd die deze Coronaperiode ons allen verschafte, maakte het mogelijk om verder in te zetten op een online netwerk. Zo zijn we nu ook actief op social media zoals Instagram en Facebook. En kunnen wij met trots onze splinternieuwe website aan jou onthullen.

Vanaf nu zullen wij regelmatig onze website en social media kanalen updaten met informatie over afspraken en de laatste nieuwtjes uit de praktijk.OK is een groepspraktijk voor gespecialiseerde kinesitherapie en osteopathie, gelegen in hartje Zottegem. OK biedt patiënten actuele, kwalitatieve en complementaire therapieën aan.